ECONICK uw betrouwbare partner voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn een meer dan rendabele investering. Ze brengen namelijk meer op dan een spaarboekje. De terugverdientijd van een nieuwe installatie is gemiddeld 5-7 jaar. Daarna is je geproduceerde elektriciteit pure winst.  Dankzij zonne-energie heb je meer controle over je energie. Schommelingen in energieprijzen hebben zo minder invloed op je stroomkosten.

Verlaag uw elektriciteitsrekening

Gebruik gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en te profiteren van besparingen op lange termijn.

Geniet van gemoedsrust

Veilig, betrouwbaar en ondersteund door een top service van ons team. 

 

Zonnepanelen Econick

Omvormer

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in gelijkstroom. Maar de meeste huishoudapparaten werken enkel op wisselstroom. Daarom heb je een omvormer nodig, die de zonne-energie omzet in bruikbare stroom. 

Een goede omvormer optimaliseert je energieopbrengst, zodat er geen energie verloren gaat. Wij vertellen u graag welke omvormer het best bij jouw systeem past.

Econick kiest voor omvormers van Solaredge… Een intelligente omvormer die een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop de energie wordt geoogst en beheerd in een fotovoltaïsche systeem. De gelijkstroom geoptimaliseerde omvomer maximaliseert energieopwekking op het niveau van individuele zonnepanelen, hierdoor wordt een lager kWh prijs gerealiseerd. 

Beheer alles via onze app

Je kan je energieverbruik ook mobiel beheren. Met onze app kan je de energieproductie van je zonnepanelen eenvoudig en gratis opvolgen. Je ziet er ook hoeveel energie je op dat moment produceert en verbruikt. Je vindt er bovendien meteen de opbrengst van je zonnepanelen terug. 

 

Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.
Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.
Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

 

Uw woning wordt steeds slimmer. Maak uw energie ook slimmer.

Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.
CONTACTEER ONS

U heeft een vraag? U wenst ons te contacteren? Aarzel niet en vul onderstaand formulier in. We nemen spoedig contact met u op. We danken u alvast voor uw interesse in ECONICK. 

CONTACTFORMULIER