Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.
Contact
Greta Vandorpe
2024-02-06
Reeds bij het eerste contact hadden we een goed gevoel door zijn professionele aanpak en een deskundige informatie omtrent de juiste keuze van de zonnepanelen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Dank u wel Nick, Top Service!
annelies wyffels
2024-01-04
Heel vriendelijke, correcte service. Heel blij met het resultaat Ook de dienst na verkoop is super!!! Een aanrader
Nicole De Smet
2024-01-02
We kunnen niets anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn van onze installateur . Dit op alle gebied, de materialen, het werk en de service. Wij kunnen U de firma ECONICK ten zeerste aanraden. Bedankt voor het perfect gepresteerde werk.
Gudrun Maes
2024-01-02
Top service!
Brigitte Van Vlierden
2024-01-01
Nick is een man van zijn woord en weet waarmee hij bezig is. Snelle en degelijke service, alles volgens afspraak verlopen.
Mathieu Gistelinck
2023-12-31
We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met ECONICK. Heldere offerte, omstandige uitleg en klaar en duidelijke afspraken. Prijs offerte = betaalde prijs. Gebruikte materiaal is conform de offerte, kortom ... ik ben een tevreden klant!
De Molenspurters Meulebeke 2.0
2023-12-31
Heel snelle plaatsing en correcte opvolging.
Johan Haelewyck
2023-12-31
Super tevreden over de vlotte samenwerking, dankjewel ūüĎć
Arnold Stroobant
2023-12-30
Het bedrijf werkt professioneel en zorgt voor een perfecte uitvoering van de werken zoals beschreven in de offerte. Ze nemen de volledige administratie op zich tot en met het aanmelden bij de netbeheerder. Ik ben een zeer tevreden klant. Nu alleen wat beter weer... Dikke pluim voor jullie bedrijf en zijn medewerkers. Vriendelijke groet Arnold

Laat uw gegevens na

Page 1 of 6

Contact

U heeft een vraag? U wenst ons te contacteren? Aarzel niet en vul onderstaand formulier in. We nemen spoedig contact met u op. We danken u alvast voor uw interesse in ECONICK. 

CONTACTFORMULIER


  Interesse ZonnepanelenInteresse ThuisbatterijInteresse WarmtepompboilerInteresse LaadpaalAlgemene vraagService

  ECONICK

  Zaakvoerder: Nick Vanleke

  Adres: Helvetiastraat 40 ‚Äď 8670 Koksijde

  GSM 0032496986670
  E-mail: Klik hier
  Website: www.econick.be

  BTW BE 0544.869.289

  Econick verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail. U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van Econick , mail. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. 

  ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

  We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van  zonnepanelen,  warmtepompboilers,   laadpalen  en thuisbatterijen zijn terug te vinden in Adinkerke, De Panne,  Veurne,  Koksijde,  Nieuwpoort,  Alveringem,  Diksmuide,  Staden,  Houthulst,   Oostduinkerke,  Lombardsijde,  Middelkerke, Poperinge … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

  Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.