Thuisbatterij

ECONICK zorgt dat uw energie opgeslagen wordt in uw huis met een thuisbatterij.

Optimaliseer het Energierendement van uw Zonnepanelen met Onze Thuisbatterij Oplossingen

Maximaliseer het rendement van uw zonnepanelen door uw woning ’s avonds te voorzien van de overdag opgewekte energie. Onze geavanceerde thuisbatterijen slaan de overtollige elektriciteit op die uw zonnepanelen gedurende de dag genereren, zodat u er ’s avonds gebruik van kunt maken.

Met een zonnepanelen installatie van Econick kunt u voldoende stroom produceren om een gezin van elektriciteit te voorzien. Echter, een veelvoorkomend probleem is dat de meeste energie wordt opgewekt op momenten dat de meeste gezinsleden niet thuis zijn, zoals rond het middaguur. Onze oplossing? Thuisbatterijen die de onbenutte energie opslaan en beschikbaar maken op het moment dat u thuiskomt.

Of u nu een nieuwe zonnepanelen installatie overweegt of uw bestaande PV-installatie wilt uitbreiden, wij bieden geschikte opslagomvormers en batterijen voor elk project. Vertrouw op Econick voor een duurzame en efficiënte energieoplossing voor uw woning.

Verlaag uw elektriciteitsrekening

Gebruik gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en te profiteren van besparingen op lange termijn.

Geniet van gemoedsrust

Veilig, betrouwbaar en ondersteund door een top service van ons team. 

Contacteer ons
Zonnepanelen Econick

Een thuisbatterij is een interessante oplossing om de elektriciteit die u overdag produceert op een later ogenblik te gebruiken.

thuisbatterij

Voeg een back-up thuisbatterij toe en neem een last weg

Indien u al in het bezit bent van een omvormer die geschikt is voor een thuisbatterij, of als u overweegt te upgraden naar zo’n omvormer, is dit het ideale moment om onze geavanceerde back-upoplossing voor thuis te overwegen.

Met de toevoeging van een batterij kunt u gedurende het hele jaar meer profiteren van zonne-energie, extra besparingen realiseren en bovendien elektriciteit behouden tijdens stroomuitval. De overtollige energie die u opwekt, kan worden terugverkocht aan het elektriciteitsnet, wat de waarde van uw investering nog verder verhoogt. Maak uw energiehuishouding compleet en profiteer van een betrouwbare thuisbatterijoplossing voor extra efficiëntie en gemoedsrust.

Meer Energie. Meer Capaciteit. Meer Onafhankelijkheid.

De SolarEdge Energy Bank 10kWh thuisbatterij is ontworpen voor naadloze integratie met onze bekroonde eenfase HD-Wave omvormers. Met een toonaangevende systeemefficiëntie van 94,5% levert deze batterij betrouwbare stroom op het moment dat het het meest nodig is. De eenvoudige aansluiting maakt het gebruik van deze geavanceerde thuisbatterij gemakkelijk, waardoor u kunt profiteren van efficiënte energieopslag voor uw huishouden.

Een complete dak-tot-net-oplossing

 

CONTACTEER ONS

U heeft een vraag? U wenst ons te contacteren? Aarzel niet en vul onderstaand formulier in. We nemen spoedig contact met u op. We danken u alvast voor uw interesse in ECONICK. 

CONTACTFORMULIER


    Interesse ZonnepanelenInteresse ThuisbatterijInteresse WarmtepompboilerInteresse LaadpaalAlgemene vraagService

    ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

    We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelen, warmtepompboilers, laadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in Adinkerke, De Panne, Veurne, Koksijde, Nieuwpoort, Alveringem, Diksmuide, Staden, Houthulst Oostduinkerke, Lombardsijde, Middelkerke, Poperinge … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.