Thuisbatterij

ECONICK zorgt dat uw energie opgeslagen wordt in uw huis met een thuisbatterij.

Voorzie uw woning ’s avonds van stroom die u overdag zelf heeft opgewekt. De batterijen worden geladen met elektriciteit afkomstig van uw zonnepanelen.

Door het plaatsten van een zonnepanelen installatie kan voldoende stroom worden geproduceerd om een gezin van stroom te voorzien. Het belangrijkste probleem daarbij is echter dat de installatie vooral elektrische energie beschikbaar stelt op ogenblikken waarop de meeste gezinsleden niet thuis zijn, bijvoorbeeld rond het middaguur. Met een thuisbatterij slaat u de niet gebruikte energie mooi tot op het moment dat u thuiskomt. 

Voor elk project bestaat een geschikte opslagomvormer en batterij voor zowel nieuwe installaties of uitbreidingen van bestaande PV-installaties.

Verlaag uw elektriciteitsrekening

Gebruik gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en te profiteren van besparingen op lange termijn.

Geniet van gemoedsrust

Veilig, betrouwbaar en ondersteund door een top service van ons team. 

Contacteer ons
Zonnepanelen Econick

Een thuisbatterij is een interessante oplossing om de elektriciteit die u overdag produceert op een later ogenblik te gebruiken.

thuisbatterij

Voeg een back-up thuisbatterij toe en neem een last weg

Als u in het bezit bent van een omvormer die geschikt is voor een thuisbatterij, of u wilt upgraden naar zo’n omvormer, dan is dit een goed moment om onze geavanceerde back-upoplossing voor thuis te overwegen.

Door een batterij toe te voegen kunt u het hele jaar meer zonne-energie gebruiken, meer besparen en heeft u ook nog elektriciteit tijdens stroomuitval. Uw overtollige energie kan worden terugverkocht aan het elektriciteitsnet – wat de waarde van uw investering nog meer verhoogt.

Meer Energie. Meer Capaciteit. Meer Onafhankelijkheid.

 

De SolarEdge Energy Bank 10kWh thuisbatterij is ontworpen om gemakkelijk te worden aangesloten op onze bekroonde eenfase HD-Wave omvormers, met een toonaangevende 94,5% systeemefficiëntie om stroom te leveren waar en wanneer het meest nodig is.

Een complete dak-tot-net-oplossing

 

CONTACTEER ONS

U heeft een vraag? U wenst ons te contacteren? Aarzel niet en vul onderstaand formulier in. We nemen spoedig contact met u op. We danken u alvast voor uw interesse in ECONICK. 

CONTACTFORMULIER


    Interesse ZonnepanelenInteresse ThuisbatterijInteresse WarmtepompboilerInteresse LaadpaalAlgemene vraag

    ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

    We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelen, warmtepompboilers, laadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in Adinkerke, De Panne, Veurne, Koksijde, Nieuwpoort, Alveringem, Diksmuide, Staden, Houthulst Oostduinkerke, Lombardsijde, Middelkerke, Poperinge … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.