econick zonnepanelen

Zonnepanelen Poperinge

Met het  aanbod van Econick zorgen we voor een onmiddellijke daling van uw elektriciteitsfactuur. Door de jaren heen kunnen we zeggen dat zonnepanelen uitgegroeid zijn dat de goedkoopste vorm van energie. Econick uw partner voor hernieuwbare energie te Poperinge.

Zonnepanelen of zelfs een industriële zonnepaneleninstallatie zorgen steeds voor een toekomstgerichte visie. Het is een investering die loont! Econick denkt in de eerste plaats aan een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Iedere installatie wordt tot in de puntjes bestudeerd, zo weet u snel welke installatie het best past bij uw situatie. Kwaliteit, afwerking en open communicatie zijn de 3 pijlers waar ECONICK op bouwt. 

Contacteer ons
Econick zonnepaneel

Zonnepanelen Poperinge

Wilt u zonnepanelen te Poperinge? Wij plaatsen enkel de beste  zonnepanelen voor uw zonnepaneelinstallatie! Fotovoltaïsche panelen zijn immers één van de populairste instrumenten om duurzame energie op te wekken. 

LEES MEER
econick zonnepanelen
Zonnepanelen Econick

THUISBATTERIJ Poperinge

ECONICK zorgt dat uw energie opgeslagen wordt in uw huis met een thuisbatterij.

Voorzie uw woning ’s avonds van stroom die u overdag zelf heeft opgewekt. De batterijen worden geladen met elektriciteit afkomstig van uw zonnepanelen.

Door het plaatsten van een zonnepanelen installatie kan voldoende stroom worden geproduceerd om een gezin van stroom te voorzien. Het belangrijkste probleem daarbij is echter dat de installatie vooral elektrische energie beschikbaar stelt op ogenblikken waarop de meeste gezinsleden niet thuis zijn, bijvoorbeeld rond het middaguur. Met een thuisbatterij slaat u de niet gebruikte energie mooi tot op het moment dat u thuiskomt. 

Voor elk project bestaat een geschikte opslagomvormer en batterij voor zowel nieuwe installaties of uitbreidingen van bestaande PV-installaties.

Verlaag uw elektriciteitsrekening

Gebruik gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en te profiteren van besparingen op lange termijn.

Geniet van gemoedsrust

Veilig, betrouwbaar en ondersteund door een top service van ons team. 

Lees meer
Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

EEN THUISBATTERIJ IS EEN INTERESSANTE OPLOSSING OM DE ELEKTRICITEIT DIE U OVERDAG PRODUCEERT OP EEN LATER OGENBLIK TE GEBRUIKEN.

Laadpaal Poperinge

ECONICK plaatst uw thuislaadpaal te Poperinge  met de grootste zorg. Laad uw EV op met zonne-energie en maximaliseer uw besparingen. Als u al een elektrisch voertuig heeft, of er één overweegt voor de toekomst, garandeert het opladen van uw EV met zonne-energie dat u zowel kostenvoordelig als duurzaam zal rijden.

Verlaag uw elektriciteitsrekening

Gebruik gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en te profiteren van besparingen op lange termijn.

Sneller opladen

Tot 2,5 keer sneller EV-opladen wanneer u de elektriciteit van het elektriciteitsnet een boost geeft met zonne-energie

Geniet van gemoedsrust

Veilig, betrouwbaar en ondersteund door een top service van ons team. 

Lees meer
Laadpaal
Econick Zonnepanelen

Laad uw EV op met zonne-energie en maximaliseer uw besparingen

zonnepanelen Poperinge

U heeft een vraag? U wenst ons te contacteren? Aarzel niet en vul onderstaand formulier in. We nemen spoedig contact met u op. We danken u alvast voor uw interesse in ECONICK. 


    Interesse ZonnepanelenInteresse ThuisbatterijInteresse WarmtepompboilerInteresse LaadpaalAlgemene vraag

    ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

    We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenlaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in Adinkerke, De Panne, Veurne, Koksijde, Nieuwpoort, Alveringem, Diksmuide, Staden, HouthulstOostduinkerke, Lombardsijde, Middelkerke, Poperinge … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.