Realisaties

 

PROJECTEN EN REALISATIES ECONICK

Welkom op de pagina projecten en realisaties van Econick. Via deze pagina willen we u enkele realisaties van tevreden klanten tonen. We proberen deze pagina steeds zo up-to-date mogelijk te houden.  Wil u ook gebruik maken van onze diensten? Of wenst u ook een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw project? Aarzel dan niet ons te contacteren. We proberen steeds uw aanvraag binnen de 48u te beantwoorden.  Tot binnenkort , Econick.

Contacteer ons
ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in Adinkerke, De Panne, Veurne, Koksijde, Nieuwpoort, Alveringem, Diksmuide, Staden, Houthulst Oostduinkerke, Lombardsijde, Middelkerke, Poperinge … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Contact

Wil u ook gebruik maken van onze diensten? Of wenst u ook een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw project? Aarzel dan niet ons te contacteren. We proberen steeds uw aanvraag binnen de 48u te beantwoorden.  Tot binnenkort , Econick.


  Interesse ZonnepanelenInteresse ThuisbatterijInteresse WarmtepompboilerInteresse LaadpaalAlgemene vraagService

  ECONICK

  Zaakvoerder: Nick Vanleke

  Adres: Helvetiastraat 40 – 8670 Koksijde

  GSM 0032496986670
  E-mail: Klik hier
  Website: www.econick.be

  BTW BE 0544.869.289

  .

  Blijf deze pagina van kort opvolgen voor aankomende nieuwe realisaties… Nick Vanleke.