Service Zonnepanelen!
Heeft u een probleem met uw zonnepanelen?

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar, of het nu gaat om storingen of vragen met betrekking tot je installatie of apparatuur.

Wij registreren gedetailleerde logs van al onze internetverbonden omvormers, waardoor we bij een storing de volledige installatie kunnen analyseren voor een eerste diagnose. 

Naast zonnepanelen is de omvormer een essentieel onderdeel van het zonne-energiesysteem, verantwoordelijk voor het omzetten van opgevangen zonne-energie in bruikbare stroom. Het voordeel van zonnepanelen ligt voornamelijk in hun minimale bewegende onderdelen, wat de kans op defecten vermindert, zelfs bij continu stroomlevering gedurende de dag.

De condensatoren van de omvormer vormen echter het meest kwetsbare aspect, omdat ze regelmatig worden belast en ontladen. Hoewel ze over het algemeen een lange levensduur hebben, zijn hoge temperaturen een risico voor hun prestaties. Daarom is effectieve ventilatie en warmteafvoer cruciaal voor het bevorderen van koeling en het verlengen van de levensduur van de omvormer. Regelmatige controle van de ventilatiesystemen is daarom van groot belang om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven functioneren.

Contacteer ons
Econick zonne energie

Ervaar je problemen met je zonnepanelen? Heb je dringende interventie nodig? Of is het simpelweg tijd voor onderhoud? Wij begrijpen de urgentie en staan klaar om je snel van dienst te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we je interventie kunnen inplannen.

service

U kan terecht bij ons voor: 

 • Inspectie van de zonnepanelen op hun maximale watt piek capaciteit.
 • Grondige controle van de installatieconfiguratie.
 • Inspectie van de omvormer en vervanging
 • Vervangen van zonnepanelen die stuk zijn
 • Indien nodig, verstrekken van offertes voor herstelwerkzaamheden aan de installatie en vervanging van beschadigde panelen, inclusief het recyclen ervan.
Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.


  Interesse ZonnepanelenInteresse ThuisbatterijInteresse WarmtepompboilerInteresse LaadpaalAlgemene vraagService

   

  ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

  We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelen, warmtepompboilers, laadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in Adinkerke, De Panne, Veurne, Koksijde, Nieuwpoort, Alveringem, Diksmuide, Staden, Houthulst Oostduinkerke, Lombardsijde, Middelkerke, Poperinge … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

  Contacteer ons
  Greta Vandorpe
  2024-02-06
  Reeds bij het eerste contact hadden we een goed gevoel door zijn professionele aanpak en een deskundige informatie omtrent de juiste keuze van de zonnepanelen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Dank u wel Nick, Top Service!
  annelies wyffels
  2024-01-04
  Heel vriendelijke, correcte service. Heel blij met het resultaat Ook de dienst na verkoop is super!!! Een aanrader
  Nicole De Smet
  2024-01-02
  We kunnen niets anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn van onze installateur . Dit op alle gebied, de materialen, het werk en de service. Wij kunnen U de firma ECONICK ten zeerste aanraden. Bedankt voor het perfect gepresteerde werk.
  Gudrun Maes
  2024-01-02
  Top service!
  Brigitte Van Vlierden
  2024-01-01
  Nick is een man van zijn woord en weet waarmee hij bezig is. Snelle en degelijke service, alles volgens afspraak verlopen.
  Mathieu Gistelinck
  2023-12-31
  We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met ECONICK. Heldere offerte, omstandige uitleg en klaar en duidelijke afspraken. Prijs offerte = betaalde prijs. Gebruikte materiaal is conform de offerte, kortom ... ik ben een tevreden klant!
  De Molenspurters Meulebeke 2.0
  2023-12-31
  Heel snelle plaatsing en correcte opvolging.
  Johan Haelewyck
  2023-12-31
  Super tevreden over de vlotte samenwerking, dankjewel 👍
  Arnold Stroobant
  2023-12-30
  Het bedrijf werkt professioneel en zorgt voor een perfecte uitvoering van de werken zoals beschreven in de offerte. Ze nemen de volledige administratie op zich tot en met het aanmelden bij de netbeheerder. Ik ben een zeer tevreden klant. Nu alleen wat beter weer... Dikke pluim voor jullie bedrijf en zijn medewerkers. Vriendelijke groet Arnold