18 Zonnepanelen te Diksmuide

18 Zonnepanelen te Diksmuide

18 Zonnepanelen te Diksmuide: We hebben ook deze woning te Diksmuide voorzien van zonnepanelen. Met trots presenteren we 18 glas-glas zonnepanelen van 430wp, ondersteund door een indrukwekkende fabrieksgarantie van 35 jaar. De installatie omvat optimizers en een hybride omvormer van Solaredge, waardoor de woning helemaal klaar is voor de toekomst. ūüöÄ

Door de zonnepanelen te plaatsen op verschillende dakdelen, verspreiden we de opwek van energie slim. Dit draagt bij aan een grotere zelfconsumptie, waardoor de woning nog effici√ęnter gebruikmaakt van duurzaam opgewekte energie.

Ook interesse in een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en contacteer ons op www.econick.be

18 Zonnepanelen te Diksmuide

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge ‚Ķ

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal