26 Zonnepanelen te Koksijde

26 Zonnepanelen te Koksijde

26 Zonnepanelen te Koksijde: Opnieuw hebben we een toprealisatie volbracht in Koksijde! Bij deze klant hebben we maar liefst 26 glas-glas panelen van 430wp geïnstalleerd. Een slimme verdeling: 16 stuks naar het westen gericht en 10 stuks naar het oosten gericht.

Om de installatie te optimaliseren en het maximale rendement te behalen, hebben we opnieuw gekozen voor een combinatie van optimizers en een hybride omvormer van Solaredge. Deze geavanceerde setup zal ongetwijfeld bijdragen aan een duurzame en energiezuinige toekomst voor de woning in Koksijde!

Ook interesse in een vrijblijvende offerte? Contacteer ons via www.econick.be

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal