Appartement met gedeelde zonnepanelen

Appartement met gedeelde zonnepanelen

Appartement met gedeelde zonnepanelen: Dit appartement koos ervoor om met 5 van de 6 bewoners zonnepanelen te plaatsen. Elke bewoner heeft nu een Solaredge installatie met 10 panelen, wat zorgde voor een indrukwekkende totaalinstallatie van 50 panelen!

We hebben de panelen zo efficiënt mogelijk geplaatst om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Zoals wij altijd zeggen, “dakje vol!”

Wil jij ook jouw dak maximaal benutten met zonne-energie? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! #ZonneEnergie #Solaredge #Duurzaamheid #Econick

Optimaliseer uw Budget met Econick Zonnepanelen: De Goedkoopste Vorm van Energie

Ontvang directe verlichting op uw elektriciteitsfactuur met het uitgebreide aanbod van Econick. Door de jaren heen hebben zonnepanelen zich bewezen als de meest kosteneffectieve bron van energie. Econick, uw betrouwbare partner voor hernieuwbare energie, staat garant voor een onmiddellijke daling van uw energiekosten.

Of u nu kiest voor residentiële zonnepanelen of een industriële zonnepaneleninstallatie, met Econick investeert u in een toekomstgerichte visie. Het is een rendabele investering die zich door de jaren heen terugbetaalt. Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht, waarbij elke installatie tot in de kleinste details wordt bestudeerd. Op die manier bepalen we snel welke installatie het beste past bij uw unieke situatie.

Bij Econick zijn kwaliteit, nauwkeurige afwerking en open communicatie de drie pijlers waarop we bouwen. Vertrouw op Econick voor hoogwaardige zonnepaneeloplossingen die niet alleen uw energie-efficiëntie verbeteren, maar ook uw energiekosten verminderen. Samen streven we naar een duurzamere toekomst.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal