Appartementsgebouw Nieuwpoort groene energie

Appartementsgebouw Nieuwpoort groene energie

Appartementsgebouw Nieuwpoort groene energie: Ook dit appartementsgebouw in Nieuwpoort is nu voorzien van groene energie! Het maatwerk frame zorgt ervoor dat elk appartement zijn eigen omvormer heeft, waardoor elke bewoner zijn verbruik kan afstemmen op de opbrengst van de zonnepanelen. Slim én duurzaam!

Met glas-glas zonnepanelen van 420wp en een indrukwekkende fabrieksgarantie van 35 jaar, is dit gebouw klaar voor een energiezuinige toekomst!

#DuurzaamWonen #Zonnepanelen #EnergieEfficiëntie

Appartementsgebouw Nieuwpoort groene energie

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.

Contacteer ons 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal