Dakinstallatie zonnepanelen te Diksmuide

Dakinstallatie zonnepanelen te Diksmuide

Dakinstallatie zonnepanelen te Diksmuide: Bij deze klant te Diksmuide hebben we opnieuw een succesvolle dakinstallatie voltooid door het dak te voorzien van 12 glas-glas zonnepanelen met een indrukwekkend vermogen van elk 430wp.

De installatie is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder Solaredge optimizers, een energiemeter en een hybride omvormer. Deze toekomstgerichte configuratie zorgt ervoor dat de klant klaar is voor eventuele ontwikkelingen in duurzame energieoplossingen. Wij zijn trots om bij te dragen aan het vergroenen van de energievoorziening van deze klant.

Ook interesse in een vrijblijvende offerte? Contacteer ons op www.econick.be

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal