Duurzame Energie voor Recente Woning in Koksijde

Duurzame Energie voor Recente Woning in Koksijde

Duurzame Energie voor Recente Woning in Koksijde: Op deze recente woning in Koksijde hebben we 14 glas-glas zonnepanelen van 430 Wp met 35 jaar garantie geïnstalleerd. Deze panelen zijn uitgerust met optimizers en een hybride omvormer van Solaredge, waardoor de klant nu volledig klaar is voor toekomstige uitbreidingen. Of het nu gaat om het plaatsen van extra zonnepanelen op de vrije dakhelft of het toevoegen van een thuisbatterij, deze installatie biedt alle flexibiliteit en efficiëntie die nodig is.

Wil jij ook je woning verduurzamen en klaar zijn voor de toekomst? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies!

#Zonnepanelen #GroeneEnergie #Duurzaamheid #Econick #Toekomstbestendig

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.Contacteer ons 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal