Duurzame renovatie met zonnepanelen

Duurzame renovatie met zonnepanelen

Duurzame renovatie met zonnepanelen: Bij de totaalrenovatie van deze klant in Veurne maakten zonnepanelen een essentieel onderdeel uit van het duurzaamheidsplan. Na ons eerste gesprek koos de klant snel voor een samenwerking met ons bedrijf.

Op het platte dak plaatsten we 8 glas-glas panelen met een indrukwekkende fabrieksgarantie van 35 jaar, voorzien van optimizers. Deze configuratie biedt de flexibiliteit om de installatie in de toekomst mogelijk uit te breiden. Opnieuw kozen we voor een hybride omvormer, waardoor de installatie nu al gereed is voor eventuele uitbreiding met een thuisbatterij. We zijn verheugd dat we kunnen bijdragen aan de duurzame energievoorziening van deze gerenoveerde woning in Veurne.

Ook interesse in een vrijblijvende offerte? Contacteer ons op www.econick.be

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal