Full black zonnepanelen Ieper

Full black zonnepanelen Ieper

Full black zonnepanelen Ieper: Opnieuw hebben we een prachtige installatie mogen plaatsen in Ieper, met veel mogelijkheden voor de toekomst! We hebben hier maar liefst 23 Full black zonnepanelen geplaatst, perfect gericht op het zuiden en voorzien van optimizers. Wat deze installatie extra speciaal maakt, is dat de tussenafstanden zorgvuldig zijn gekozen, waardoor we in de toekomst nog eens 16 extra zonnepanelen kunnen toevoegen.

Dit alles is gecombineerd met 2 krachtige 5 kW hybride omvormers van Solaredge. Hierdoor zijn we niet alleen klaar voor de huidige energiebehoeften, maar kunnen we ook gemakkelijk een thuisbatterij toevoegen in de toekomst.

Met deze installatie investeren de bewoners niet alleen in een duurzame energieoplossing, maar ook in een flexibele en toekomstbestendige infrastructuur die hen zal helpen om te blijven profiteren van groene energie.

#DuurzameEnergie #Zonnepanelen #Solaredge #Optimizers #Thuisbatterij

Optimaliseer uw Budget met Econick Zonnepanelen: De Goedkoopste Vorm van Energie

Ontvang directe verlichting op uw elektriciteitsfactuur met het uitgebreide aanbod van Econick. Door de jaren heen hebben zonnepanelen zich bewezen als de meest kosteneffectieve bron van energie. Econick, uw betrouwbare partner voor hernieuwbare energie, staat garant voor een onmiddellijke daling van uw energiekosten.

Of u nu kiest voor residentiële zonnepanelen of een industriële zonnepaneleninstallatie, met Econick investeert u in een toekomstgerichte visie. Het is een rendabele investering die zich door de jaren heen terugbetaalt. Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht, waarbij elke installatie tot in de kleinste details wordt bestudeerd. Op die manier bepalen we snel welke installatie het beste past bij uw unieke situatie.

Bij Econick zijn kwaliteit, nauwkeurige afwerking en open communicatie de drie pijlers waarop we bouwen. Vertrouw op Econick voor hoogwaardige zonnepaneeloplossingen die niet alleen uw energie-efficiëntie verbeteren, maar ook uw energiekosten verminderen. Samen streven we naar een duurzamere toekomst.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal