Groene loods te Westende

Groene loods te Westende

Groene loods te Westende: Op deze imposante loods in Westende hebben we maar liefst 52 high performance panelen geïnstalleerd, met een vermogen van 435wp per paneel! Dankzij de slimme integratie van optimizers op elk paneel kunnen we een maximale opbrengst garanderen, waardoor deze installatie een indrukwekkende hoeveelheid groene energie zal produceren.

Wat deze installatie nog specialer maakt, is dat de opgewekte energie wordt gedeeld met hun horecazaak. Zo wordt duurzame energie niet alleen een investering in de toekomst, maar ook een middel om de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verkleinen en bij te dragen aan een schonere omgeving.

#DuurzaamOndernemen #Zonnepanelen #Optimizers #GroeneEnergie

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal