Het complete energie pakket

Het complete energie pakket

Het complete energie pakket: Een nieuwe tevreden klant die kiest voor het complete pakket! Niet alleen hebben we 16 full black zonnepanelen met optimizers geïnstalleerd, maar ook een Atlantic warmtepompboiler én een thuisbatterij!

De zonnepanelen nemen de leiding, dekken eerst het energieverbruik van de woning. Daarna vullen ze de batterij, en wanneer die vol is, geeft dit een seintje aan de warmtepompboiler om extra warmte te genereren. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van duurzaam opgewekte energie en wordt er zelfs nog extra warmte opgeslagen in het indrukwekkende vat van 270 liter!

Ook interesse in een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en contacteer ons via www.econick.be

Waarom een warmtepompboiler

Bijna de helft van ons waterverbruik wordt gebruikt voor sanitaire doeleinden zoals douchen, baden, wassen, schoonmaken of afwassen. De verwarming van dat water vormt gemiddeld 15% van uw energierekening. Daarom is het belangrijk om een apparaat te kiezen dat optimaal warmwatercomfort biedt met zo min mogelijk energieverbruik.

Warmtepompboilers, ook bekend als thermodynamische boilers, winnen de laatste jaren sterk aan populariteit als systeem voor het verwarmen van water voor keuken en badkamer. De redenen hiervoor zijn duidelijk.

Tot viermaal goedkopere waterverwarming
Een warmtepompboiler verbruikt tot 75% minder energie dan een conventionele elektrische boiler. Hierdoor kunt u uw sanitair warm water maar liefst vier keer goedkoper verwarmen. Zo bespaart u niet alleen jaarlijks op CO2-uitstoot, maar ook op uw energiekosten.

Financiële ondersteuning

Met een warmtepompboilers bespaar je niet alleen op de energierekening maar in de drie gewesten kom je ook in aanmerking voor premies wat met klassieke boilers niet het geval is. Dat verlaagt de financiële drempel om over te schakelen op een warmtepompboiler nog mee

De kleinste stap naar hernieuwbare energie

Een warmtepompboiler is de meest laagdrempelige manier om een toestel dat werkt op basis van hernieuwbare energie in huis te halen. De investering is veel lager andere installaties op basis van hernieuwbare energie zoals bijvoorbeeld zonneboilers waarbij naast de boiler ook nog zonnecollectoren nodig zijn.

Technologie van de toekomst

Iedereen is het erover eens: verwarmen met een warmtepomp is de verwarming van de toekomst. Het plaatsen van een warmtepomp als hoofdverwarming is voor veel gezinnen echter nog geen optie, omdat de woning niet voldoende geïsoleerd is, of niet is uitgerust met een afgiftessyteem op lage temperatuur zoals vloerverwarming. Maar voor de verwarming van je sanitair water, moet je woning niet aan die voorwaarden voldoen.

Zeker warmwatercomfort

Een warmtepompboiler heeft het voordeel hij ook bij bewolkte dagen zijn rendement behoudt, wat met systemen op zonnecollectoren niet het geval is. Indien nodig, kan een warmtepompboiler ook overschakelen op bijverwarming via de verwarmingsinstallatie als het toestel daaraan gekoppeld is, of wordt er beroep gedaan op de elektrische weerstand waarvan de warmtepompboiler standaard is voorzien. Zo ben je altijd zeker van warm water, wanneer en zo veel je maar wil.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal