Hybride Solaredge omvormer Wulpen

Hybride Solaredge omvormer Wulpen:

Hybride Solaredge omvormer Wulpen: Bij deze klant in Wulpen hebben we maar liefst 9 Denim glas-glas zonnepanelen van 430wp met een garantie van 35 jaar geplaatst. Deze panelen zijn uitgerust met optimizers, wat zorgt voor een optimaal rendement.

Om de installatie klaar te maken voor de toekomst, hebben we meteen een 5 kW hybride Solaredge omvormer met energiemeter geïnstalleerd. Hiermee zijn ze niet alleen voorbereid op een mogelijke uitbreiding op het platte dak, maar ook op de installatie van een thuisbatterij.

Met deze duurzame investering kunnen de bewoners niet alleen genieten van lagere energiekosten, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

#DuurzameEnergie #Zonnepanelen #Solaredge #HybrideOmvormer #Thuisbatterij

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.Contacteer ons 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal