Laadpaal te Koksijde

Laadpaal te Koksijde

Laadpaal te Koksijde: Bij Econick gaan we verder dan zonnepanelen! Voor onze klant in Koksijde hebben we onlangs een MG mogen voorzien van een slimme laadpaal van Smappee. Met een indrukwekkend vermogen van 22 kW zorgen we ervoor dat het opladen van deze MG snel, efficiënt en toekomstbestendig verloopt!

Laadpaal te Koksijde

ECONICK plaatst uw thuislaadpaal met uiterste zorg. Laad uw elektrisch voertuig (EV) op met behulp van zonne-energie en maximaliseer uw besparingen. Of u nu al een elektrisch voertuig bezit of erover nadenkt er een aan te schaffen, het opladen van uw EV met zonne-energie garandeert zowel kostenefficiënt als duurzaam rijden.

Voordelen van een ECONICK Thuislaadpaal:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Compenseer stijgende elektriciteitskosten met gratis zonne-energie en profiteer van langdurige besparingen.

2. **Sneller Opladen:**
Laad uw EV tot 2,5 keer sneller op door gebruik te maken van zonne-energie om de elektriciteit van het net een extra boost te geven.

3. **Gemoedsrust:**
Onze thuislaadpalen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd service team. Maak gebruik van duurzaam laden met ECONICK en geniet van gemoedsrust tijdens uw elektrische reizen.

Laad uw EV op met zonne-energie en maximaliseer uw besparingen

Overweegt u een elektrisch voertuig (EV) of bent u al de trotse eigenaar ervan? Dan garandeert het opladen van uw EV met zonne-energie dat u niet alleen kostenefficiënt, maar ook duurzaam rijdt.

Het bekroonde zonne-energiesysteem van SolarEdge gaat nog een stap verder door te voorzien in een ingebouwde EV-lader. Dit is niet alleen zonne-energie; het is een echt slim huis.

De SolarEdge 1-fase omvormer met EV-oplader biedt naadloze integratie in het netwerk en kan moeiteloos worden gekoppeld aan het monitoring platform van SolarEdge. Hierdoor hebben huiseigenaren de mogelijkheid om de oplaadstatus van hun EV bij te houden, het opladen van de auto te monitoren en oplaadschema’s te maken. Dit intelligente systeem biedt gemak en controle, waardoor u optimaal kunt profiteren van duurzaam en kostenefficiënt rijden met zonne-energie.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal