Slimme laadpaal te Koksijde

Slimme laadpaal te Koksijde

Slimme laadpaal te Koksijde: Het verheugt ons dat deze klant in Koksijde opnieuw de keuze heeft gemaakt voor Econick. Nadat we vorig jaar al zonnepanelen hebben geïnstalleerd, kozen ze nu voor een uitbreiding met een slimme laadpaal en thuisbatterij vanwege de aanschaf van een plug-in hybride.

Bij de initiële installatie van de zonnepanelen hebben we al een energiemeter en hybride omvormer geplaatst, wat het proces van uitbreiding nu aanzienlijk vereenvoudigde. We wensen deze klant veel veilige en duurzame kilometers toe met hun plug-in hybride, aangedreven door de groene energie van hun zonnepanelen en ondersteund door de slimme laadpaal en thuisbatterij.

Ook interesse in een vrijblijvende offerte? Contacteer ons op www.econick.be

Laadpalen

ECONICK plaatst uw thuislaadpaal met uiterste zorg. Laad uw elektrisch voertuig (EV) op met behulp van zonne-energie en maximaliseer uw besparingen. Of u nu al een elektrisch voertuig bezit of erover nadenkt er een aan te schaffen, het opladen van uw EV met zonne-energie garandeert zowel kostenefficiënt als duurzaam rijden.

Voordelen van een ECONICK Thuislaadpaal:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Compenseer stijgende elektriciteitskosten met gratis zonne-energie en profiteer van langdurige besparingen.

2. **Sneller Opladen:**
Laad uw EV tot 2,5 keer sneller op door gebruik te maken van zonne-energie om de elektriciteit van het net een extra boost te geven.

3. **Gemoedsrust:**
Onze thuislaadpalen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd service team. Maak gebruik van duurzaam laden met ECONICK en geniet van gemoedsrust tijdens uw elektrische reizen.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal