Thuisbatterij Solaredge te Koksijde

Thuisbatterij Solaredge te Koksijde

Thuisbatterij Solaredge te Koksijde: In oktober mochten we weer een indrukwekkende installatie voltooien in Koksijde! Ditmaal hebben we maar liefst 35 glas-glas zonnepanelen van 420wp geplaatst, gemonteerd op Tegelpannen.

Met de toevoeging van een thuisbatterij en optimizers van Solaredge kunnen we een top rendement garanderen. Deze combinatie zorgt niet alleen voor maximale energieopbrengst, maar biedt ook de mogelijkheid om de opgewekte energie efficiënt op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest nodig is.

Door te kiezen voor deze duurzame oplossing, kunnen de bewoners niet alleen genieten van lagere energiekosten, maar ook bijdragen aan een schonere en groenere toekomst! 💡🏡 #DuurzameEnergie #Zonnepanelen #Thuisbatterij #Solaredge #Optimizers 🌟

Thuisbatterij

ECONICK zorgt dat uw energie opgeslagen wordt in uw huis met een thuisbatterij.

Optimaliseer het Energierendement van uw Zonnepanelen met Onze Thuisbatterij Oplossingen

Maximaliseer het rendement van uw zonnepanelen door uw woning ’s avonds te voorzien van de overdag opgewekte energie. Onze geavanceerde thuisbatterijen slaan de overtollige elektriciteit op die uw zonnepanelen gedurende de dag genereren, zodat u er ’s avonds gebruik van kunt maken.

Met een zonnepanelen installatie van Econick kunt u voldoende stroom produceren om een gezin van elektriciteit te voorzien. Echter, een veelvoorkomend probleem is dat de meeste energie wordt opgewekt op momenten dat de meeste gezinsleden niet thuis zijn, zoals rond het middaguur. Onze oplossing? Thuisbatterijen die de onbenutte energie opslaan en beschikbaar maken op het moment dat u thuiskomt.

Of u nu een nieuwe zonnepanelen installatie overweegt of uw bestaande PV-installatie wilt uitbreiden, wij bieden geschikte opslagomvormers en batterijen voor elk project. Vertrouw op Econick voor een duurzame en efficiënte energieoplossing voor uw woning.

Verlaag uw elektriciteitsrekening

Gebruik gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en te profiteren van besparingen op lange termijn.

Geniet van gemoedsrust

Veilig, betrouwbaar en ondersteund door een top service van ons team. 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge â€¦

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal