Top zonnepaneelinstallatie in Koksijde

Top zonnepaneelinstallatie in Koksijde

Top zonnepaneelinstallatie in Koksijde: Klaar voor de toekomst: onze nieuwste top zonnepaneelinstallatie in Koksijde! In oktober hebben we hier maar liefst 24 glas-glas zonnepanelen van 420wp geplaatst. Dankzij de geavanceerde optimizers van Solaredge kan deze installatie het maximale rendement behalen.

We hebben ook hier gekozen voor een hybride omvormer van Solaredge, gecombineerd met een energiemeter. Hierdoor is de installatie volledig klaar voor de volgende stap: het plaatsen van een thuisbatterij. Zo kunnen de bewoners niet alleen profiteren van lagere energiekosten, maar ook van een duurzamere energieopslagoplossing voor de lange termijn.

#DuurzameEnergie #Zonnepanelen #Solaredge #HybrideOmvormer #Thuisbatterij

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.Contacteer ons 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal