Woning te Koksijde met groene technologie

Woning te Koksijde met groene technologie

Woning te Koksijde met groene technologie: Ook op deze prachtige woning in Koksijde hebben we mogen bijdragen aan groene technologieën! We installeerden maar liefst 20 glas-glas zonnepanelen van 420wp, elk voorzien van optimizers voor optimale prestaties. Daarnaast plaatsten we een Atlantic Explorer warmtepompboiler met een indrukwekkende inhoud van 270 liter.

Om de energie-efficiëntie te maximaliseren, kozen we voor een hybride omvormer van Solaredge. Met de toevoeging van een energiemeter is de warmtepompboiler slim aangestuurd en klaar voor een eventuele uitbreiding met een thuisbatterij in de toekomst! Een duurzame en toekomstgerichte investering in Koksijde!

#DuurzaamWonen #Zonnepanelen #Warmtepompboiler #Solaredge #Thuisbatterij

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.Contacteer ons 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal