Zonnepanelen plaatsen te Gent

Zonnepanelen plaatsen te Gent

Zonnepanelen plaatsen te Gent: Voor deze installatie moesten we iets verder van huis zijn, namelijk in Gent! Hoewel we voornamelijk woningen aan de westkust van zonnepanelen hebben voorzien, bleef er nog één project in Gent over. Daarom hebben we besloten om even naar het binnenland te trekken om deze installatie te plaatsen.

We hebben hier 20 full black zonnepanelen geplaatst in een oost-west configuratie, wat zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte op het dak. Om het maximale rendement te behalen, hebben we gekozen voor Solaredge optimizers in combinatie met een hybride omvormer.

Op deze manier kunnen de bewoners van deze woning in Gent ook profiteren van groene energie en bijdragen aan een duurzamere toekomst!

#DuurzaamWonen #Zonnepanelen #Solaredge #HybrideOmvormer

Optimaliseer uw Budget met Econick Zonnepanelen: De Goedkoopste Vorm van Energie

Ontvang directe verlichting op uw elektriciteitsfactuur met het uitgebreide aanbod van Econick. Door de jaren heen hebben zonnepanelen zich bewezen als de meest kosteneffectieve bron van energie. Econick, uw betrouwbare partner voor hernieuwbare energie, staat garant voor een onmiddellijke daling van uw energiekosten.

Of u nu kiest voor residentiële zonnepanelen of een industriële zonnepaneleninstallatie, met Econick investeert u in een toekomstgerichte visie. Het is een rendabele investering die zich door de jaren heen terugbetaalt. Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht, waarbij elke installatie tot in de kleinste details wordt bestudeerd. Op die manier bepalen we snel welke installatie het beste past bij uw unieke situatie.

Bij Econick zijn kwaliteit, nauwkeurige afwerking en open communicatie de drie pijlers waarop we bouwen. Vertrouw op Econick voor hoogwaardige zonnepaneeloplossingen die niet alleen uw energie-efficiëntie verbeteren, maar ook uw energiekosten verminderen. Samen streven we naar een duurzamere toekomst.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal