Zonnepanelen te Houthulst

Zonnepanelen te houthulst

Zonnepanelen te Houthulst : In oktober 2023 mochten we dit plat dak in Houthulst volledig benutten met 12 glas-glas zonnepanelen van 420wp! Naast de indrukwekkende zonne-installatie hebben we ook een lucht-lucht warmtepomp geplaatst in de woonkamer. Deze biedt gratis koeling in de zomer en voordelige verwarming in de tussenseizoenen.

Om de energie-efficiëntie verder te versterken, hebben we ook een slim gestuurde warmtepompboiler van maar liefst 270 liter geïnstalleerd. Een geïntegreerde aanpak voor een woning die geen gasaansluiting gebruikt, waardoor deze zo efficiënt mogelijk van energie wordt voorzien!

#DuurzaamWonen #Zonnepanelen #Warmtepomp #EnergieEfficiëntie

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.Contacteer ons 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal