Zonnepanelen te Pollinkhove renderen

Zonnepanelen te Pollinkhove renderen

Zonnepanelen te Pollinkhove renderen: Ook in Pollinkhove hebben we een krachtige installatie mogen plaatsen! Hier hebben we maar liefst 18 glas-glas zonnepanelen geïnstalleerd, elk met een indrukwekkende garantie van 35 jaar. Voor optimale prestaties hebben we Solaredge optimizers toegevoegd, ondersteund door een Solaredge 5 kW hybride omvormer en een Solaredge 10 kWh thuisbatterij.

Deze indrukwekkende combinatie maakt de woning in Pollinkhove niet alleen energiezuiniger, maar ook klaar voor een duurzame toekomst!

#DuurzaamWonen #Zonnepanelen #Solaredge #HybrideOmvormer #Thuisbatterij

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.

Contacteer ons 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge …

Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Zonnepanelen | Thuisbatterij | Warmtepompboiler | Laadpaal