Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

Optimaliseer uw Budget met Econick Zonnepanelen: De Goedkoopste Vorm van Energie

Ontvang directe verlichting op uw elektriciteitsfactuur met het uitgebreide aanbod van Econick. Door de jaren heen hebben zonnepanelen zich bewezen als de meest kosteneffectieve bron van energie. Econick, uw betrouwbare partner voor hernieuwbare energie, staat garant voor een onmiddellijke daling van uw energiekosten.

Of u nu kiest voor residentiële zonnepanelen of een industriële zonnepaneleninstallatie, met Econick investeert u in een toekomstgerichte visie. Het is een rendabele investering die zich door de jaren heen terugbetaalt. Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht, waarbij elke installatie tot in de kleinste details wordt bestudeerd. Op die manier bepalen we snel welke installatie het beste past bij uw unieke situatie.

Bij Econick zijn kwaliteit, nauwkeurige afwerking en open communicatie de drie pijlers waarop we bouwen. Vertrouw op Econick voor hoogwaardige zonnepaneeloplossingen die niet alleen uw energie-efficiëntie verbeteren, maar ook uw energiekosten verminderen. Samen streven we naar een duurzamere toekomst.

Conteer ons
Econick
Mooie zonnepaneelinstallatie te Veurne
Zonnepanelen Econick
Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.
Greta Vandorpe
2024-02-06
Reeds bij het eerste contact hadden we een goed gevoel door zijn professionele aanpak en een deskundige informatie omtrent de juiste keuze van de zonnepanelen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Dank u wel Nick, Top Service!
annelies wyffels
2024-01-04
Heel vriendelijke, correcte service. Heel blij met het resultaat Ook de dienst na verkoop is super!!! Een aanrader
Nicole De Smet
2024-01-02
We kunnen niets anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn van onze installateur . Dit op alle gebied, de materialen, het werk en de service. Wij kunnen U de firma ECONICK ten zeerste aanraden. Bedankt voor het perfect gepresteerde werk.
Gudrun Maes
2024-01-02
Top service!
Brigitte Van Vlierden
2024-01-01
Nick is een man van zijn woord en weet waarmee hij bezig is. Snelle en degelijke service, alles volgens afspraak verlopen.
Mathieu Gistelinck
2023-12-31
We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met ECONICK. Heldere offerte, omstandige uitleg en klaar en duidelijke afspraken. Prijs offerte = betaalde prijs. Gebruikte materiaal is conform de offerte, kortom ... ik ben een tevreden klant!
De Molenspurters Meulebeke 2.0
2023-12-31
Heel snelle plaatsing en correcte opvolging.
Johan Haelewyck
2023-12-31
Super tevreden over de vlotte samenwerking, dankjewel 👍
Arnold Stroobant
2023-12-30
Het bedrijf werkt professioneel en zorgt voor een perfecte uitvoering van de werken zoals beschreven in de offerte. Ze nemen de volledige administratie op zich tot en met het aanmelden bij de netbeheerder. Ik ben een zeer tevreden klant. Nu alleen wat beter weer... Dikke pluim voor jullie bedrijf en zijn medewerkers. Vriendelijke groet Arnold

Laat uw gegevens na

Page 1 of 6
Econick, uw partner voor Zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.
Zonnepanelen

ZONNEPANELEN

Overweegt u zonnepanelen? Kies voor de allerbeste zonnepanelen voor uw installatie! Fotovoltaïsche panelen behoren namelijk tot de meest gewaardeerde instrumenten voor het opwekken van duurzame energie. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige zonnepanelen die voldoen aan de hoogste standaarden. Maak vandaag nog de keuze voor duurzame energie met onze eersteklas zonnepaneleninstallaties.

 

Thuisbatterij

THUISBATTERIJ

Kies voor een thuisbatterij als dé oplossing om de overdag opgewekte elektriciteit op een later tijdstip te benutten. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van het afnemen van stroom van het net op momenten dat uw zonnepanelen geen of onvoldoende stroom produceren. Maak efficiënt gebruik van uw opgewekte energie en minimaliseer uw afhankelijkheid van het reguliere stroomnet met een thuisbatterij.

Warmtepompboiler

WARMTEPOMP
BOILER

Het principe achter een warmtepompboiler is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend. Op dezelfde wijze als een warmtepomp maakt deze gebruik van warmte uit de omgeving. De warmtepompboiler verwarmt op deze manier het sanitair water, wat betrekking heeft op toepassingen zoals de douche, bad, keuken, en meer.

Laadpaal

LAADPAAL

Laad je elektrische auto moeiteloos op vanuit het comfort van je eigen huis met een thuislaadpaal. Niet alleen is een thuislaadpaal de veiligste keuze voor het opladen van je elektrische auto thuis, maar het laadt ook tot acht keer sneller op dan een standaard stopcontact. Geniet van het gemak en de efficiëntie van een thuislaadpaal voor een snelle en betrouwbare oplaadervaring. 

Econick

ECONICK STAPPENPLAN: Eenvoudig naar Duurzame Energie

  1. Contacteer Ons Vandaag Nog voor Directe Actie: Neem vandaag nog contact met ons op, en wij gaan meteen aan de slag.

  2. Deskundig Advies van Nick: Nick komt bij u langs voor nauwkeurige opmetingen en geeft direct advies over de mogelijkheden.

  3. Vlotte Offerteafhandeling: Binnen de kortste keren ontvangt u een gedetailleerde offerte, die we u per e-mail en/of telefonisch bezorgen.

  4. Akkoord? Planning van Installatie: Bij akkoord zoeken we samen naar een geschikte datum voor de installatie van uw zonnepanelen, thuisbatterij of laadpaal.

  5. Econick Blijft Betrokken: Wij blijven aan uw zijde, zelfs tijdens de keuring van uw panelen en de algehele installatie. We zijn er graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

  6. Energiepremies en Subsidies: Zodra de installatie volledig actief en afgerond is, helpen we u als klant bij het aanvragen van de nodige energiepremies en subsidies.

Kies voor Econick en geniet van een vlotte overgang naar duurzame energie met ons gestructureerde stappenplan.

econick
Contacteer ons nu
Zonnepanelen Econick
Energiezuinige woning te Oostende

Energiezuinige woning te Oostende: Ook in augustus hebben we een woning in Oostende mogen voorzien [...]

lees meer
Domein Joncherhof met zonnepanelen.

Domein Joncherhof met zonnepanelen: Opnieuw een topper van een installatie in Domein Jonckershof, Middelkerke! We [...]

lees meer
Onderhoud omvormer zonnepanelen

Onderhoud omvormer zonnepanelen: Econick staan we natuurlijk ook klaar voor reparaties en onderhoud! Deze klant [...]

lees meer
Zonnepaneelinstallatie te Middelkerke

Zonnepaneelinstallatie te Middelkerke: Ook dit was weer een mooie installatie! We mochten hier 12 glas-glas [...]

lees meer
Zonnepanelen te Wulpen

Zonnepanelen te Wulpen: Ook deze woning in Wulpen hebben we onlangs voorzien van gloednieuwe zonnepanelen! [...]

lees meer
Hernieuwbare energie te Koksijde

Hernieuwbare energie te Koksijde: Ook deze woning in Koksijde straalt nu met hernieuwbare energie! We [...]

lees meer

 

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelen, warmtepompboilers, laadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in Adinkerke, De Panne, Veurne, Koksijde, Nieuwpoort, Alveringem, Diksmuide, Staden, Houthulst Oostduinkerke, Lombardsijde, Middelkerke, Poperinge … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Contacteer ons